Gizlilik

Gizlilik ve Gizlilik Bildirimi

Verilerinizin İnternet'teki gizliliğiyle ilgili endişelerinizi ve endişelerinizi takdir ediyoruz. Bu politika, web sitemizi ziyaret ettiğinizde sizden topladığımız verilerin niteliğini ve bu kişisel verileri nasıl ele aldığımızı anlamanıza yardımcı olmak için hazırlanmıştır.

Tarama

Bu siteyi gezerken kişisel verilerinizi bilgisayarınızdan toplamak için tasarlamadık, ancak yalnızca sizin tarafınızdan sağlanan veriler sizin bilginiz ve kendi özgür iradenizle birlikte kullanılacaktır.

İnternet Protokolü (IP) adresi

Bu web sitesini içeren herhangi bir web sitesini ziyaret ettiğinizde, ana bilgisayar sunucusu IP adresinizi, ziyaretin tarihini ve saatini, kullandığınız İnternet tarayıcısının türünü ve bu siteye yönlendirdiğiniz herhangi bir Web sitesinin URL'sini kaydeder. Ağda.

Günlük Dosyaları

Diğer birçok Web sitesi gibi, Google'ın dünyası günlük dosyalarını kullanır. Günlük dosyalarındaki bilgiler, İnternet Protokolü (IP) adreslerini, tarayıcı türünü, ISS'yi, tarih / zaman damgasını, yönlendirme / çıkış sayfalarını ve trendleri analiz etmek ve site trafiğini yönetmek, kullanıcının sitesini izlemek için tıklamaları içerir. Ve demografik bilgi toplama. IP adresleri ve diğer bilgiler, sizi tanımlamak için herhangi bir bilgi ile ilişkili değildir.

AÄŸ anketleri

Biz ağ üzerinde doğrudan yapmak anketler sizin bakış ilgili ve son derece önemlidir Moukana.tattabr tepkileri hakkında ne düşünüyorsunuz böyle yapmanız gerekmez veri toplama gibi spesifik verilere sağladığından, takdir ve sitemizin düzeyini artırmak için bize izin ve sizin adınıza ve veriler üzerinde verilerin sağlanmasında tam bir özgürlük ve seçim var diğer.

Ä°nternetteki diÄŸer sitelere linkler

Sitemiz, İnternet'teki diğer sitelere bağlantılar içerebilir. Veya Google AdSense gibi diğer sitelerden duyurular ve biz bu sitelerin yöntemlerle verilerin toplanmasına sorumlu düşünün, bu sitedeki herhangi bir bağlantı üzerinden erişilen bu sitelerin gizlilik politikaları ve içeriği görebilirsiniz. Web sitemizi ziyaret ettiğinizde reklam sunmak için üçüncü taraf reklam şirketlerini kullanabiliriz. Bu şirketler mal ve ilginizi çeken hizmetlerle ilgili reklamlar sunmak amacıyla, bu site ve (isim, adres veya e-posta adresi veya telefon numarası hariç) diğer sitelere yaptığınız ziyaretlerden elde ettikleri bilgileri kullanma hakkına sahiptir. Bu konuda daha fazla bilgi edinmek isterseniz ve bu bilgilerin bu şirketler tarafından kullanılmasını önlemek için hangi seçeneklerin bulunduğunu öğrenmek isterseniz, lütfen burayı tıklayın.

Bilgilerin açıklanması

Her zaman aldığımız tüm kişisel bilgilerin gizliliğini ve gizliliğini koruyacağız. Bu bilgiler yalnızca herhangi bir yasa kapsamında gerekli görüldüğünde veya yasaya uymak veya bu sitenin veya onun yararlanıcılarının mülkiyet haklarını korumak veya korumak için bu tür bir eylemin gerekli veya istenen şekilde olması gerektiğine inandığımızda açıklanacaktır.

Sizin tarafınızdan gerekli işlemleri gerçekleştirmek için gerekli veriler

Kendi verilerinize ihtiyaç duyduğumuzda, kendi isteğinizi sunmanızı isteyeceğiz. Bu bilgi sizinle iletişim kurmamıza ve mümkün olan her yerde isteklerinizi yerine getirmemize yardımcı olacaktır. Bu onlar sizi tanımlamak için kullanılabilecek herhangi bir veri içeren olmadan istatistiki amaçlar ve araştırma için kullanılan kolektif bir veri parçası olduğu gerekçesiyle yapılır sürece önceden izin almaksızın kendi yararına pazarlama amacıyla herhangi bir üçüncü tarafa sizin tarafınızdan sağlanan ve yazılı tüm satış verilerine olmayacaktır.

Bizimle iletişime geçtiğinizde

Sizin tarafınızdan sağlanan tüm veriler gizli olarak değerlendirilecektir. Doğrudan ağda gönderilen formlar, sitemizi geliştirmemize yardımcı olacak veriler gerektirir: Sizin tarafınızdan sağlanan veriler, bu siteden veya bağlı kuruluşlardan gelen tüm sorularınız, geri bildirimleriniz veya taleplerinize yanıt vermek için kullanılacaktır.

Bilgilerin üçüncü taraflara açıklanması

Biz, ticaret, kira satmaz veya bu site dışında herhangi bir üçüncü tarafa herhangi bir bilgi ifşa etmek veya bağlı siteler H.oseetm sadece bir adli veya düzenleyici otorite tarafından bunu bir emir durumunda bilgileri ifşa.

Gizlilik politikasında ve bilgilerin gizliliğinde değişiklikler

Gizlilik politikasının şart ve koşullarını ve gerektiğinde ve gerektiğinde bilgilerin gizliliğini değiştirme hakkımız saklıdır. Ayarlamalar sürekli Elde ettiğimiz verilerin bildirilir ve kullanmak ve kim bu verilerle sağlayacaktır nasıl burada veya ana sayfa Gizlilik üzerinde uygulanacaktır.

Bize ulaşın

Web sitemizdeki Bize Ulaşın bağlantısını tıklayarak veya yukarıdaki alan adından e-posta bilgilerimize göndererek bize ulaşabilirsiniz.

nihayet

Gizlilik ve gizlilik konusundaki endişeleriniz bizim için çok önemlidir. Bunun bu politikayla sağlanacağını umuyoruz.