Ehliyet deneme sınavı | Trafik Adabı









Son Haberler

Yeni ehliyet için gerekli belgeler nelerdir?

Yeni ehliyet için gerekli belgelerin neler olduğu milyonlarca sürücü tarafından araştırılan ve sorgulanan konular arasında yer almaya devam ediyor. Eski tip ehliyetleri yeni tip ehliyetlere .

Yeni Ehliyet Nasıl Alınır?

2017 yılı ile birlikte ehliyet alabilme konusunda ciddi değişiklikler yapıldı. 18 yaşını doldurmuş her gencin almaya hak kazandığı sürücü belgesine sahip olmak artik eskisi kadar kolay.

ADIM ADIM EHLİYET ALMANIN YOLLARI

Ehliyet yenileme işlemi ile ilgili herkesin kafasında çeşitli sorular var. 2019 da ehliyet değiştirmek için gerekli tüm adımları sizler için derledik ve ehliyet yenileme ile alakalı tüm s.

TEORİK EHLİYET SINAVI

Her sürücü kursu öğrencisi, teorik ehliyet testini ilk denemede geçmek ister. Çünkü teorik sınavı ikinci denemede geçmek zorunda olmak, hem stresli bir süreçtir, hem de ikinci kez kayıt.

YABANCI UYRUKLU VATANDAŞLARIN EHLİYET DEĞİŞİM PROSEDÜRLERİ

Türkiye dışındaki yabancı ülkelerden alınan ehliyeti Türkiyede, bazı şartlar altında kullanabilmek mümkün olabilmektedir.Türkiye Cumhuriyeti, Türk vatandaşlarına ve Türkiyede yasal o.

2019 TRAFİK CEZALARI VE KURALLARI

Trafik probleminin yoğun olduğu kalabalık şehirlerde her dört araç kullanıcısından biri mutlaka cezaya maruz kalmaktadır. Kırmızı ışıkta geçme, hız sınırını aşma, hatalı sollam.

ARABA ALIM-SATIMI, HASAR KAYDI VE SİGORTA İŞLEMLERİ

Araba kaydı ve sigorta işlemi ile ilgili herkesin kafasında çeşitli sorular var. 2019 da Araba kaydı ve sigorta ile ilgili gerekli tüm adımları sizler için derledik ve araba ve sigorta ile .

TRAFİK VE SÜRÜCÜ GÜVENLİĞİ

Trafikte en önemli başlıca unsur insan ve insan hayatıdır. Trafik kurallarının çıkış noktası da insan hayatına verilen önemden geçmektedir. Trafik güvenliği, kazalarla her yıl çok s.

DİREKSİYON SINAVI

Direksiyon sınavlarındaki amaç, uygulanan parkurların esasların sınav başarılarından çok bilginizi ve araç hâkimiyetinizi kontrol etmeye dayanır. Sürücü adaylarında bekleyen 2 sınav .

KASKO SİGORTASI VE ÖNEMİ

Sigorta; temel kavram olarak sağlıktan seyahate, evden otomobile hayatta oluşabilecek risklere karşı zararları gidermeye yönelik mali bir havuzun oluşturulması sistemidir. Aracınızı hem tr.

TRAFİK VE ÇEVRE BİLGİSİ

Trafik günümüzde doğal çevremizi oluşturan birçok alanda bulunmaktadır. Bu nedenle artık trafik ve çevreyi birbirinden ayırmak nerdeyse imkânsızdır. Çok ücra köşelere bile günümüz.

TRAFİK İLE İLGİLİ KURUM, KURULUŞLAR VE YETKİLERİ

Trafik; Bir yerden bir yere giden araçlar, yayalar ve etraflarındaki canlıların, cisimlerin etkileşimi olarak tabir edilir. Trafikle ilgili kurumlar trafikte güvenliği, trafikte kimsenin can ve.